Pere coapte cu gorgonzola si brie
Pere coapte cu gorgonzola
Pere coapte cu gorgonzola si brie
Reteta de pere coapte cu gorgonzola si brie este un aperitiv savuros.
Ingrediente:
(pentru 2 persoane)
2 pere medii
50 g Gorgonzola
30 g branza brie
50 ml whiskey
50 g nuci tocate
1 lingura de stafide
2 linguri unt topit
Cum faci pere coapte cu gorgonzola si brie:
Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.
Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se moaie branza.
Le servim fierbinti. Puteti presara putin parmezan ras.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube