Pere coapte cu gorgonzola si brie

9 ianuarie 2011Diva in Bucatarie

Pere coapte cu gorgonzola si brie. Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

INGREDIENTE:
(pentru 2 persoane)

2 pere medii
50 g Gorgonzola
30 g branza brie
50 ml whiskey
50 g nuci tocate
1 lingura de stafide
2 linguri unt topit

PREPARARE:

Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se moaie branza.

Le servim fierbinti. Puteti presara putin parmezan ras.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *