Pere coapte cu gorgonzola si brie

9 ianuarie 2011Diva in Bucatarie

Pere coapte cu gorgonzola

Pere coapte cu gorgonzola si brie

Reteta de pere coapte cu gorgonzola si brie este un aperitiv savuros. 

Ingrediente:
(pentru 2 persoane)

2 pere medii
50 g Gorgonzola
30 g branza brie
50 ml whiskey
50 g nuci tocate
1 lingura de stafide
2 linguri unt topit

Cum faci pere coapte cu gorgonzola si brie:

Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.

Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se moaie branza.

Le servim fierbinti. Puteti presara putin parmezan ras.
Pofta buna!

Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *