Pere coapte cu gorgonzola si brie
Pere coapte cu gorgonzola. pere coapte cu gorgonzola. reteta pere coapte cu gorgonzola si brie. pere coapte cu gorgonzola si brie reteta diva in bucatarie

Pere coapte cu gorgonzola si brie
Reteta de pere coapte cu gorgonzola si brie este un aperitiv savuros.Â
Ingrediente:
(pentru 2 persoane)
2 pere medii
50 g Gorgonzola
30 g branza brie
50 ml whiskey
50 g nuci tocate
1 lingura de stafide
2 linguri unt topit
Cum faci pere coapte cu gorgonzola si brie:
Spalam perele, le taiem pe jumatate si le scobim. Le stropim cu wiskey si unt topit, apoi presaram nuci tocate si stafide.
Le vom da la cuptor la 200°C pentru 10 minute. Punem apoi branzeturile taiete cubulete si le mai dam la cuptor pentru inca 3 minute, pana se moaie branza.
Le servim fierbinti. Puteti presara putin parmezan ras.
Pofta buna!
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube