fbpx

RETETE RECENTE

VIN FIERT

December 29, 2010 | CATEGORIA

vin-fiert-a

O cana de vin fiert, condimentat, de iarna, este pur si simplu delicioasa. Usor indulcit şi condimentat, vinul este o alternativa perfecta pentru cidru fiert sau ciocolată calda atunci cand temperaturile scad, cand ne intoarcem de la schi sau de la sanius. Perfectiunea acestei retete nu consta neaparat in ingrediente sau in preparare, ci mai degraba in compania celor care ciocnesc si se incalzesc langa semineu cu o cana de vin fiert si o poveste….

INGREDIENTE:

1 l vin
3 linguri miere de albine
5 boabe piper
1 bat scortisoara
coaja de portocala
sucul de la 1/2 de portocala
4 felii de portocale pentru decor

PREPARARE:

Punem totul la fiert intr-un recipient de 2 l, la foc mediu, pana ce incepe sa fiarba si vinul incepe se faca spuma. Lasam sa fiarba in clocot 2 minute, apoi il luam de pe foc si il servim fierbinte.

Noroc !

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *