Frittata cu cartofi si sunca

9 decembrie 2010Diva in Bucatarie

Frittata cu cartofi si sunca, reteta pentru mic dejun, pranz sau cina.

INGREDIENTE:

4 cartofi fierti in coaja
6 oua
200 g mozzarella
150 g sunca taiata cubulete
2 buc. ceapa verde
sare si piper, dupa gust
unt pentru uns vasul

PREPARARE:

Curatam cartofii, ii taiem cuburi. Tocam ceapa, apoi taiem mozzarella cuburi.

Calim putin ceapa si adaugam cartofii, sunca si mozzarella. Batem ouale, potrivim de sare si piper si le turnam in tigaia cu ceapa, cartofi, sunca si mozzarella.

Se omogenizeaza totul bine si se lasa la foc mic cam 5 minute, pana cand se leaga ouale, dupa care se garniseste cu branza rasa si se baga la cuptorul incins. Cand branza incepe sa se topeasca, preparatul se scoate pe o farfurie si se serveste cald.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *