Chiftelute de cartofi si mere rase
Chiftelute de cartofi si mere rase

Draga Ana, daca mi-ai propus sa mai pun retete pentru copii, uite ca te-am ascultat…
INGREDIENTE:
150 g cartofi fierti si rasi
1 mar mare decojit si ras
60 g cascaval
1 lingura faina de ovaz
1 ou
2-3 fire patrunjel
sare si piper
ulei pentru prajit
PREPARARE:
Radem intr-un bol cartofii si marul, cascavul si adaugam apoi restul ingredientelor.
Le amestecam si modelam chiftelutele.
Le prajim in ulei putin si incins. In timp ce le prajim le aplatizam pana se formeaza un disc. Sunt prajite pe ambele parti pana cand capata culoarea maronie-auriu. Cand le scoatem din tigaie le punem pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Se pot servi cu smantana sau mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Va invit sa ma urmariti si pe youtube