Chiftelute de cartofi si mere rase

7 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Chiftelute de cartofi si mere rase

Draga Ana, daca mi-ai propus sa mai pun retete pentru copii, uite ca te-am ascultat…

INGREDIENTE:

150 g cartofi fierti si rasi
1 mar mare decojit si ras
60 g cascaval
1 lingura faina de ovaz
1 ou
2-3 fire patrunjel
sare si piper
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Radem intr-un bol cartofii si marul, cascavul si adaugam apoi restul ingredientelor.

Le amestecam si modelam chiftelutele.

Le prajim in ulei putin si incins. In timp ce le prajim le aplatizam pana se formeaza un disc. Sunt prajite pe ambele parti pana cand capata culoarea maronie-auriu. Cand le scoatem din tigaie le punem pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Se pot servi cu smantana sau mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Va invit sa ma urmariti si pe youtube

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *