Food Revolution Day la Conac – 20 mai 2017

18 mai 2017Diva in Bucatarie

Food Revolution Day la Conac

In data de 20 mai 2017 va avea loc cea mai mare editie Food Revolution Day la Conac.

Avand in vedere faptul ca marketingul si reclamale din ziua de azi ne influenteaza copiii prin toate formele in care sunt promovate alimentele su bauturile de tip junk-food, noi , ca parinti, suntem singurii responsabili pentru startul lor in viata intr-un mod sanatos, dar, nu in ultimul rand si pentru sanatatea noastra. Un regim alimentar incorect ne poate imbolnavi, iar noi putem preveni acest lucru incercand sa sa fim un exemplu bun pentru copiii nostri.

Putem sa alegem alimente sanatoase, sa citim etichetele produselor si sa nu cumparam lucruri ce ne pot face rau in timp, sa nu consumam alimente tip fast-food, sa nu sarim peste mese 🙂 .

Stiu ca pare greu in ritmul de viata alert pe care il avem cu totii, dar cu putina vointa sunt sigura ca vom reusi. In fond copiii imita ce fac parintii lor, asa ca suntem responsabili pentru ceea ce le aratam si pentru ceea ce le punem in farfurie.

Food Revolutin Day este un program implementat de Jamie Oliver la nivel mondial si isi propune educatia alimentara a copiilor ca fundament pentru o viata sanatoasa.

In 20 mai 2017 Ambasadorii acestui proiect din intreaga lume sarbatoresc alimentatia sanatoasa organizand evenimente publice si ateliere de gatit sanatos pentru copii si parinti.

Pentru prima data, peste 10 ambasadori din 5 orase si-au unit fortele pentru a organiza cea mai mare editie Food Revolution Day de pana acum, in Romania.

Te asteptam la Food Revolution Day 2017 la Conacul Golescu Grant – monument istoric aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sector 6 – Bucuresti.

Peste 300 copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani si parintii lor vor gati retete delicioase concepute de Jamie Oliver, impreuna cu nutritionisti, bloggeri si vedete.

Locurile sunt limitate, asa ca daca doriti sa va inscrieti puteti sa o faceti accesand link-ul acesta.

Te asteptam cu drag la Food Revolution Day 2017!

 

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *