Chec cu miere de albine
Chec cu miere de albine. Cele mai rapide si mai usor de pregatit dintre deserturi mi se par checurile. Nu stiu pe nimeni sa refuze o felie de chec. 😉
Cele mai rapide si mai usor de pregatit dintre deserturi mi se par checurile. Nu stiu pe nimeni sa refuze o felie de chec. 😉
INGREDIENTE:
200 g faina
100 g faina de migdale
1 lingurita praf de copt
140 g miere de albine
100 g zahar brun
70 g iaurt natural
80 ml ulei
3 oua – intregi
1/2 lingurita praf scortisoara
PREPARARE:
Preincalzim cuptorul la 180°C. In acest timp mixam ouale intregi cu zaharul si mierea de albine pana devin o spuma ce si-a dublat volumul. Adaugam uleiul si iaurtul, apoi faina amestecata cu praf de copt si faina de migdale.
Omogenizam usor cu un tel sau o spatula. Turnam aluatul in tava de chec si il coacem 45 minute, apoi il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Simplu, rapid si delicios!
Pofta buna!