Rulada de pui cu spanac si prosciutto
Rulada de pui cu spanac si prosciutto. Taiem pieptul de pui astfel incat sa obtinem o bucata intinsa. Il batem putin pentru a-l fragezi, apoi il condimentam cu sare, piper si putin cimbru.

O rulada de pui este perfecta oricand: pe post de aperitiv, dar si ca fel principal de mancare, la o masa in familie daar si la una festiva. Si daca a mancat-o cu pofta chiar si prietenul baiatului meu (acesta nu iubeste deloc spanacul), inseamna ca este mai mult decat apetisanta! 😉
INGREDIENTE:
1 piept de pui mare
1 cana cascaval ras
1 mana frunze proaspete spanac
4 felii prosciutto
sare
piper
cimbru
boia dulce de ardei
ulei
PREPARARE:
Taiem pieptul de pui astfel incat sa obtinem o bucata intinsa. Il batem putin pentru a-l fragezi, apoi il condimentam cu sare, piper si putin cimbru.
Presaram putin cascaval.
Aranjam frunzele de spanac, apoi presaram iar cascaval ras.
Punem feliile de prosciutto si terminam cu cascaval ras. Rulam pieptul de pui pe lungime si il strangem, cu o sfoara alimentara, cu scobitori sau orice aveti la indemana. Strangem bine capetele si rulada pentru ca sa nu iasa cascavalul topit.
Invelim rulada in folie de staniol si o coacem in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 20 minute.
Dupa acest interval desfacem folia, punem peste rulada cateva linguri ulei, boia dulce de ardei si continuam sa coacem inca 20-30 minute, pana se rumeneste usor.
O mancam imediat!
Pofta buna!
Super faine ruladele astea! Merg de minune și de sărbători!
arata super bine,am sa o incerc si eu ,multumim mult de reteta!
super retete,felicitari