Hrean ras cu otet – pentru iarna

24 septembrie 2012Diva in Bucatarie

Hrean ras cu otet – pentru iarna. Turnam compozitia de otet peste hrean, sigilam borcanul si il punem la frigider.

Reteta aceasta de hrean ras in otet sper sa va placa si voua. Este posibil sa nu va placa sa il radeti, dar daca va ganditi ce bun este langa un rasol de vita o sa treceti peste acest incovenient.

INGREDIENTE:

150 g hrean ras
2 lingurite otet
4 lingurite apa
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
2 linguri ulei

PREPARARE:

Punem intr-un bol otetul, zaharul, sarea, apa si uleiul si amestecam pana se topesc sarea si zaharul. Radem hreanul prin razatoarea mica, apoi il punem intrun borcan, avand grija sa il apasam cu o lingura.

Turnam compozitia de otet peste hrean, sigilam borcanul si il punem la frigider.

Sa va fie de folos!

Cu aceasta reteta particip la provocarea lunii septembrie.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. La cat de sanatos este hreanul, i se iarta momentele „lacrimogene”, mai cu seama ca putem pregati in cantitati mici, mai des. O reteta valoroasa!

  2. De ce va plangeti de momentele lacrimogene? Chiar si atunci hreanule este „darnic” cu noi ca ne desfunda canalele lacrimogene si mai ales sinisurile…In rest totule e OK. Pofta buna!!!

  3. Daca va „plingeti” 🙂 puteti rade pe razatoare o sfecla coapta si racita . Apoi se amesteca cu hreanul dupa cit de iute il vreti si puneti la borcan cu toate indicatiile din reteta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *