Crema de ricotta cu lapte condensat
Crema de ricotta cu lapte condensat
Crema de ricotta cu lapte condensat
Cum se pregateste o crema de ricotta cu lapte condensat pentru prajituri sau deserturi la pahar/ borcan? Nimic mai simplu! In 3 pasi usor de urmarit avem o crema delicioasa de ricotta cu lapte condesat.
INGREDIENTE:
250 g ricotta
100 g lapte condensat – la cutie – este dulce si nu mai avem nevoie de zahar!
150 g frisca lichida
PREPARARE:
Mixam frisca lichida pana se intareste, dar nu foarte tare – sa nu devina o crema untoasa, apoi o punem la frigider.
Punem ricotta intr-un castron si adaugam treptat laptele condensat, mixand bine pana omogenizam compozitia (la viteza maxima, in jur de 3 minute).
Adaugam frisca, mixam bine si punem crema la frigider pana in momentul in care o vom folosi.
Putem sa pregatim cheesecake la pahar, deserturi la pahar cu piscoturi si fructe sau in diverse prajituri. Inainte sa o folosim o vom mixa.
O putem pastra in frigider pana la 2 zile intr-un vas bine acoperit (etans).
Va invit sa va abonati la canalul meu de youtube