Tartine cu ricotta, miere si smochine

2 octombrie 2016Diva in Bucatarie

Tartine cu ricotta, miere si smochine. Mic dejun de toamna, simplu si super delicios, un rasfat perfect pentru cei dragi. Cand incepi ziua in acest mod, eu cred ca ziua va fi cu siguranta mai frumoasa. 🙂

Mic dejun de toamna, simplu si super delicios, un rasfat perfect pentru cei dragi. Cand incepi ziua in acest mod, eu cred ca ziua va fi cu siguranta mai frumoasa. 🙂

INGREDIENTE:

1 bagheta

250 g ricotta

30-40 g miere de albine

5-6 smochine mari proaspete

6  buc. miez de nuca tocat mediu-mare (sau 16 buc. fistic decojit tocat)

PREPARARE:

Taiem bagheta in felii subtiri si le prajim usor cu ajutorul unui toaster sau la cuptor. Le ungem cu ricotta, apoi punem un strat subtire de miere de albine.

Asezam felii de smochine pe fiecare felie de bagheta, presaram nuci tocate (sau fistic) si putem manca.

Simplu si bun!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *