Sos de verdeturi

13 august 2014Diva in Bucatarie

Sos de verdeturi.

Sosul de verdeturi este perfect pentru peste, dar imi place si alaturi de cartofi natur sau cartofi copti. Cu siguranta il putem incerca si langa o portie de tortellini sau ravioli.

INGREDIENTE:

1 lingurita mustar

2 linguri iaurt

1 lingura suc lamaie

sare

piper

2 linguri verdeturi tocate (patrunjel, marar, busuioc, arpagic)

6 linguri smantana

PREPARARE:

Amestecam mustarul cu iaurt si sucul de lamaie.

sos-de-verdeturi-1

Asezonam cu sare si piper si adaugam verdeturile, apoi amestecam.

sos-de-verdeturi-2

Incorporam smantana batuta in prealabil si amestecam bine.

Pastram sosul la rece pana il vom servi.

cartofi-natur-cu-sos-de-verdeata

Sa aveti pofta!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *