Rulouri de salata cu ton
Rulouri de salata cu ton. Avand in vedere modul frumos de impachetare ideea o putem retine si pentru momentul in care vrem sa ne impresionam musafirii.
Pentru serile calduroase, in care nu avem chef sa ne apropiem de aragaz, sau pentru un mic dejun gustos, o salata de ton imbracata in foi de salata verde este tot ceea ce imi doresc.
Avand in vedere modul frumos de impachetare ideea o putem retine si pentru momentul in care vrem sa ne impresionam musafirii.
Daca nu avem scobitori speciale le putem lega cu frunze de ceapa verde .
INGREDIENTE:
1 conserva ton in ulei
1 conserva Bonduelle cu porumb, mazare si ardei rosu
fruze mari – medii de salata
ceapa verde
suc lamaie
castravete
sare
piper
Pentru servit:
felii de paine integrala
PREPARARE:
Spalam bine fiecare frunza de salata, sub jet de apa rece. Spalam 1 ceapa verde si o tocam, iar castravetele il spalam, il curatam de coaja si il taiem cuburilungi cat latimea frunzei de salata.
Amestecam intr-un bol tonul scurs de ulei cu legumele, ceapa verde tocata, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.
Punem 2 linguri din compozitia de ton cu legume pe frunza da salata, aranjam fasiile de castravete, apoi rulam frunzele salata (avem grija sa rupem capetele tari ale frunzelor) si le punem pe felii de paine taiate pe jumatate.
Intepam cu scobitori pentru mai multa stabilitate, sau prindem rulourile cu frunze de ceapa verde.
Sa aveti pofta!
Ma gasesti si pe INSTAGRAM.
Pagina mea de Facebook este aici.
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube. Nu uita sa apesi pe clopotel pentru a fi notificat cand postez o reteta noua.
Excelente !!!
Multumesc!
Ce de efect sunt rulourile tale!
Multumesc, Mary!
Arata tare bine rulourile!!!
Multumesc!
O gustare rapida, energizanta si foarte aspectuoasa 🙂
😉