Paste milaneze

19 iulie 2013Diva in Bucatarie

Paste milaneze. Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate in cubulete, iar dupa aproximativ 3 minute adaugam sunca presata taiata cuburi.

Pastele milaneze sunt cu siguranta pe gustul copiilor, dar nu stiu pe nimeni care ar refuza o portie… Se pregatesc usor, cu ingrediente la indemana oricui, fapt pentru care acest tip de reteta se va tot repeta in meniul nostru.

INGREDIENTE:

250 g paste
150-200 g ciuperci
200 g sunca presata
1 ceapa medie
2 linguri ulei
250-300 ml suc de rosii mai gros
1/2 lingurita cimbru
1/2 lingurita oregano
1 catel usuturoi
sare
piper
parmezan ras
frunze busuioc – pentru decor

PREPARARE:

Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.
Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate in cubulete, iar dupa aproximativ 3 minute adaugam sunca presata taiata cuburi.

paste-milaneze-1paste-milaneze-2

Turnam sosul de rosii, catelul de usturoi zdrobit, presaram condimentele, amestecam bine si mai lasam pe foc in jur de 3 minute.

paste-milaneze-3

Punem pastele peste sos cat sunt inca calde, amestecam apoi punem in farfurie.

paste-milaneze-4

Presaram parmezan, decoram cu busuioc si servim.

paste-milaneze-5

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *