Paste milaneze
Paste milaneze. Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate in cubulete, iar dupa aproximativ 3 minute adaugam sunca presata taiata cuburi.
Pastele milaneze sunt cu siguranta pe gustul copiilor, dar nu stiu pe nimeni care ar refuza o portie… Se pregatesc usor, cu ingrediente la indemana oricui, fapt pentru care acest tip de reteta se va tot repeta in meniul nostru.
INGREDIENTE:
250 g paste
150-200 g ciuperci
200 g sunca presata
1 ceapa medie
2 linguri ulei
250-300 ml suc de rosii mai gros
1/2 lingurita cimbru
1/2 lingurita oregano
1 catel usuturoi
sare
piper
parmezan ras
frunze busuioc – pentru decor
PREPARARE:
Fierbem pastele in apa cu sare si putin ulei.
Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate in cubulete, iar dupa aproximativ 3 minute adaugam sunca presata taiata cuburi.
Turnam sosul de rosii, catelul de usturoi zdrobit, presaram condimentele, amestecam bine si mai lasam pe foc in jur de 3 minute.
Punem pastele peste sos cat sunt inca calde, amestecam apoi punem in farfurie.
Presaram parmezan, decoram cu busuioc si servim.
Pofta buna!
tare bine arata!
pup!
Multumesc!
Super reteta, dar ce m-as bucura sa pot printa fara fotografii, ele arata senzational, dar si consuma mult tus. Multumesc.
Voi tine cont de rugamintea ta si voi incerca alta varianta de print.
Apetisante!
Multumesc!
🙂