Piept de pui cu dovlecel si rosii
Piept de pui cu dovlecel si rosii. O reteta de vara, pregatita in stil mediteranean cu legume proaspete din gradina: piept de pui cu rosii si dovlecei. Gustoasa, aromata si sanatoasa!

O reteta de vara, pregatita in stil mediteranean cu legume proaspete din gradina: piept de pui cu rosii si dovlecei. Gustoasa, aromata si sanatoasa!
INGREDIENTE:
1 bucata mare piept de pui
4 rosii mari
2 dovlecei medii
1 ceapa medie
3 catei de usturoi
2 linguri masline
50 ml ulei
70 ml ulei de masline
80 ml supa de pui
sare
piper
oregano
crengute de rozmarin
PREPARARE:
Transam pieptul de pui in 4 portii. Punem in tava ceapa taiata in 6-8 felii, felii de rosii si dovleceii taiati pe lungime in sferturi, apoi fiecare feliuta in jumatate.
Aranjam pieptul de pui peste ceapa, rosii si dovlecel. Il stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare, piper, oregano, apoi punem crengutele de rozmarin. Aranjam cateii de usturoi taiati felii printre restul ingredientelor si adaugam maslinele, apoi turnam supa de pui.
Acoperim tava cu o folie de staniol si coacem in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 40 minute, apoi luam folia si lasam sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
Simplu, bun si sanatos!
Sa aveti pofta!
Ce deliciu !!
Multumesc!
Cat de bine arata.. Vreau si eu!
Pupici
Vino la masa!
O minunatie !! E deja in cuptor si abia astept sa il gustam . Yamyyyy
Pofta buna!!!
Buna. Eu nu inteleg de unde iau supa de pui?Cum se procedeaza?Mai intai fac supa de pui si apoi o folosesc la reteta asta?Deci trb sa fac doua feluri de mancare neaparat?
Eu pastrez supa de pui clara in congelator in sticle de 500ml. Poti pune apa daca nu ai supa de pui.