Chec cu branza de vaci, capsune si ciocolata
Chec cu branza de vaci, capsune si ciocolata. Un chec delicios cu branza de vaci, capsuni si ciocolata, merge perfect intr-o zi calduta de primavara…

Un chec delicios cu branza de vaci, capsuni si ciocolata, merge perfect intr-o zi calduta de primavara…
INGREDIENTE:
75 g unt
175 g zahar
1 plic zahar vanilat
130 g branza de vaci
2 linguri lapte batut
3 oua
150 g faina
1 lingurita praf de copt (mai varfuita)
1 lingurita coaja rasa de portoclale
50 g capsuni
1 lingura fulgi de ciocolata
zahar pudra pentru tapetare
PREPARARE:
Pentru inceput mixam untul cu zahar si zahar vanilat, coaja rasa de portocale, apoi adaugam branza de vaci si laptele batut. Mixam bine astfel incat branza sa nu ramana cu cocoloase. Adaugam apoi ouale intregi si amestecam bine.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt.
Punem o parte din aluat in tava apoi presaram bucatele de capsuni tavalite prin faina si fulgi de cicocolata.
Le acoperim cu restul de aluat si presaram iar caspuni si ciocolata, dar incercam sa le afundam putin in aluatul de la suprafata.
Coacem checul in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 45 minute, apoi il scoatem si il lasam sa se raceasca pe un gratar. Il servim pudrat cu zahar sau simplu.
Sa aveti pofta!
Sa stii ca si eu ma gandeam sa fac in week un chec .Sunt tare aglomerata si neaparat trebuie sa fac ceva simplu , dar delicios ! 😉
mai simplu ca acesta nu stiu ce poate fi… 😉
Ce bun, ce delicios..Pup!
Multumesc, Rocsy!
Foaret bine arata, si combinatia…mmm, e cea mai buna pentru mine 😉
Tks!
Tare bun trebuie sa fie.
chiar a fost…
O bunatate de chec! Ma pot servi?!
😉