Magic beauty va face frumoase pentru valentine's day

7 februarie 2013Diva in Bucatarie

Magic beauty va face frumoase pentru valentine's day. Daca doriti sa mergeti la coafor sau la un salon de cosmetica Magic Beauty Salon este solutia perfecta!

La Magic Beauty Salon frumusetea si relaxarea sunt cadourile cele mai importante care va sunt oferite. Gasiti aici cele mai noi tehnologii de remodelare si intretinere corporala, sedinte de masaj si servicii de cosmetica eficiente. Magic Beauty Salon va propune variante inovatoare si eficiente de slabire pentru ca voi sa va simtiti cu adevarat bine in pielea voastra!

Daca doriti sa mergeti la coafor sau la un salon de cosmetica Magic Beauty Salon este solutia perfecta!

Sunt puse la dispozitia voastra 2 vouchere: Voucher Gold in valoare de 150 lei si Vocher Silver in valoare de 80 lei, pe care le puteti castiga in urma unui concurs.

Iata ce aveti de facut pentru a intra in posesia lor :

1. Trebuie sa fiti fani ai paginilor de facebook Magic Beauty Salon si divainbucatarie.

2. Dati share postarii de pe pagina de facebook a acestui concurs, apoi lasati un comentariu aici, in care veti spune cu ce nume ati dat like & share si la ce adresa de email va putem contacta.

Doar cei care îndeplinesc simultan conditiile de mai sus vor putea intra în concurs.

Concursul se desfasoara intre 7 si 10 februarie 2013, ora 20.00. Castigatorii vor fi desemnați aleator prin intermediul sistemului random.org, in data de 11 februarie 2013. Numele castigatorilor vor fi publicate in continuarea acestei postari, apoi vor fi contactati prin e-mail pentru obtinerea datelor de contact la care trimitem premiile. Dupa extragere, daca in 48 de ore castigatorii nu trimit datele de contact, se va efectua o noua extragere.

Veti putea beneficia de aceste vauchere in aceasta luna pentru oricare din serviciile oferite de Magic Beauty Salon.

Va asteptam cu drag si va dorim succes!

Castigatorii lunii februarie sunt:

castigator_goldcastigator_silver

Felicitari!
Astept pe adresa de mail office@divainbucatarie.ro datele voastre de contact (email si numar de telefon).

Avand in vedere faptul ca au trecut 48 de ore si castigatorul voucherului gold nu a trimis datele s-a efectuat o noua extragere. Voucherul gold va intra in posesia comentariului cu numarul 12: Bratu Roxana Alexandra. Asteptam datele tale la adresa de email oofice@divainbucatarie.ro in termen de 48 de ore.

voucher-gold2

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

    1. Acest comentariu nu va intra in competitie, fiind trimis dupa ora de inchidere a concursului (dupa ora 20.00). Multumim pentru intelegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *