Magic beauty salon revine cu premii

16 ianuarie 2013Diva in Bucatarie

Magic beauty salon revine cu premii. Chiar daca sarbatorile au trecut Magic Beauty Salon ofera 2 vouchere in urma unui concurs: Voucher Gold in valoare de 150 lei si Vocher Silver in valoare de 80 lei.

In cadrul primitor si calduros al locatiei Magic Beauty Salon gasiti cele mai noi tehnologii de remodelare si intretinere corporala, sedinte de masaj si servicii de cosmetica eficiente. Magic Beauty va propune variante inovatoare si eficiente de slabire pentru ca voi sa va simtiti cu adevarat bine in pielea voastra!

Chiar daca sarbatorile au trecut Magic Beauty Salon ofera 2 vouchere in urma unui concurs: Voucher Gold in valoare de 150 lei si Vocher Silver in valoare de 80 lei.

Pentru a intra in posesia lor iata ce aveti de facut:

1. Trebuie sa fiti fani ai paginilor de facebook Magic Beauty Salon si divainbucatarie.

2. Dati share postarii de pe pagina de facebook a acestui concurs, apoi lasati un comentariu aici, in care veti spune cu ce nume ati dat like & share si la ce adresa de email va putem contacta.

Doar cei care îndeplinesc simultan conditiile de mai sus vor putea intra în concurs.

Concursul se desfasoara intre 16-19 ianuarie 2013 – ora 20.00. Castigatorii vor fi desemnați aleator prin intermediul sistemului random.org, in data de 21 ianuarie 2013. Numele castigatorilor vor fi publicate in continuarea acestei postari, apoi vor fi contactati prin e-mail pentru obtinerea datelor de contact la care trimitem premiile. Dupa extragere, daca in 48 de ore castigatorii nu trimit datele de contact, se va efectua o noua alegere.

Veti putea beneficia de aceste vauchere in aceasta luna pentru oricare din serviciile oferite de Magic Beauty Salon.

Va asteptam cu drag si va doresc succes!

Castigatorii editiei din ianuarie sunt:

castigator_gold- editia iancastigator_silver-editia ian

Felicitari!!!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *