RETETE RECENTE

BOMBOANE DIN BISCUITI SI NUCI CU CIOCOLATA ALBA

ianuarie 1, 2013 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

70 g biscuiti macinati
50 g nuca de cocos
40 g nuci si migdale macinate
3 linguri frisca lichida
70 g ciocolata alba
30 unt
1 lingura lichior cocos

Pentru ornat:
100 g ciocolata alba
bombonele colorate (optional)

PREPARARE:

Biscuitii macinati ii amestecam intr-un bol cu nuca de cocos, nucile si migdalele macinate.

Topim ciocolata alba la baine marie si o amestecam cu frisca lichida, lichiorul de cocos si untul topit, apoi turnam peste amestecul de biscuiti si omogenizam compozitia framantand cu mana ca si cand ne-am juca cu plastelina. Modelam bilute pe care le vom imbraca apoi cu ciocolata alba topita.

Lasam sa se intareasca ciocolata apoi putem servi.
Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *