RETETE RECENTE

CREMA DE SOMON AFUMAT

April 23, 2012 | CATEGORIA

CREMA DE SOMON AFUMAT

INGREDIENTE:

150 g somon afumat
20 g unt
100 g crema de branza Philadelphia
sucul de la 1/2 lamaie
1 lingurita hrean proaspat ras
1 praf de sare
piper proaspat macinat
1/2 legatura marar proaspat, tocat

PREPARARE:

Pastram cateva fasii din somon pentru decor. Amestecam toate ingredientele cu ajutorul unui robot sau blender vertical, apoi lasam la frigider pana in momentul servirii, intr-un vas acoperit. Simplu, rapid si bun!

CREMA DE SOMON AFUMAT

Poate fi mancata cu pancakes de cartofi.

Sa aveti pofta!

Ma gasiti si pe INSTAGRAM.

Pagina mea de Facebook este aici.

Daca v-a placut reteta va invit sa ma urmariti pe canalul de YouTube.

Comentarii

  • Ce simplu si ce bun! Voi incerca si eu cat de curand, arata super bine 🙂

    • diva in bucatarie

      Multumesc Dana!

  • zilahi adela

    Arata super bine! Pup!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adela.

  • Super! Imi place tot ce are somon. Eu m-am indragostit de mousse-ul de somon de cand l-am facut pentru Caraciun 🙂

    • diva in bucatarie

      Edith si mie imi place somonul foarte mult.

  • Mama ce bine arata!!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • N-ai glumit spunand simplu, rapid si bun! 😀
    Merge perfect la orice fel de eveniment.
    Pup

    • diva in bucatarie

      Multumesc Angi. Te pup

  • Ce buuun!!!Un aperitiv perfect!Pup!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Licuta. Te pup

  • Arata superb platoul ala,iar somonul imi place la nebunie sub orice forma!O seara buna!

    • diva in bucatarie

      Teo si mie imi place somonul foarte mult.

  • DiaMar bucataria galbena

    Arata foarte bine.

    • diva in bucatarie

      Multumesc Mihaela.

  • Vai ce-mi place combinatia !!!! Am sa fac si eu !!;)

    • diva in bucatarie

      Multumesc Adina!

  • Cu exceptia mararului, toate ingredientele imi plac teribil. Deci rezultatul e musai pe gustul meu.

    • diva in bucatarie

      Poti pune mai putin, doar pentru aroma…

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *