Capsune cu ciocolata

14 februarie 2012Diva in Bucatarie

Capsune cu ciocolata. Ce ar putea fi mai rapid si mai bun decat capsuni delicioase imbracate in ciocolata ?

Ce ar putea fi mai rapid si mai bun decat capsuni delicioase imbracate in ciocolata ?

Incercati sa le serviti cu sampanie, frisca sau alaturi de vinul rosu preferat. Yammy, un deliciu!

INGREDIENTE:

capsune
ciocolata

PREPARARE:

Topim ciocolata la baine-marie. O luam de pe foc, amestecam bine sa se omogenizeze. Cand incepe sa se raceasca muiem capsunele in ciocolata si le punem pe un gratar, sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la uscat.

In functie de imaginatia fiecaruia putem sa le desenam cu ciocolata alba, creion de decor, sau le putem face in 3 culori de ciocolata: negra, cu lapte sau alba.

Pofta buna va doresc!

Cu acest desert minunat particip la provocarea lunii februarie, gazduita pe blogul Violetei.

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Capsune si ciocolata, marile mele placeri vinovate. 🙂 Un Valentine yummilicious iti doresc! Sa vedem de Dragobete cu ce bucate romantice ne incanti. 🙂

    1. Draga Alice, gasesc cu siguranta ceva dulce pentru fiecare sarbatoare…Sper sa se potriveasca si cu gusturile celor care viziteaza site-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *