Ciuperci cu slanina si branza la cuptor
Ciuperci cu slanina si branza la cuptor.
Pentru cei care nu au probleme cu usturoiul, mancat chiar si la cina, aceste ciuperci sunt senzationale. Simple, rapid de preparat, fara ingrediente complicate, eu le-am declarat de multi ani printre preferatele mele. Le putem face chiar si la gratar si sunt poate mult mai bune, asa ca retineti ideea pentru vremea buna.
INGREDIENTE:
ciuperci
slanina
branza framantata /cas sarat de oaie
sare
piper
boia de ardei dulce
usturoi
3-4 linguri ulei
cateva fire de patrunjel pentru ornat
PREPARARE:
Nu am specificat cantitatile pentru ingredientele, pentru ca le veti pune dupa bunul plac si gust. Taiem slanina in fasii subtiri. Ciupercilor spalate le indepartam coditele. Punem intr-o tava 2-3 linguri ulei de masline si asezam ciupercile in tava. Le umplem cu slanina si branza si e dam la cuptor, la 200°C.
Cand sunt coapte, le scoatem din cuptor, scurgem untura lichida pe care a lasat-o slanina in caciulile ciupercilor, decoram cu patrunjel verde si le stropim cu mujdei simplu de usturoi.
Condimentam cu sare si piper si servim ciupercile fierbinti.
Pofta buna!
si mie imi place. Cu usturoi merg bine de tot.
Multumesc!
Ador ciupercutele!!!Sunt tare bune!Pup!
Si noua ne plac! Te pup
Excelent!Ciuperci sub orice forma,ciuperci sa fie si cu usturoi se stie cat de bune sunt!
Multumesc Teo!
delicioase ciupercile in orice combinatie!!! te pup!
Dana nu cred ca ma satur de ciuperci niciodata!
Si eu am facut iarasi ceva cu ciuperci azi 😉 …. oare cand ne vom satura de ele ? :):):)
Adina, cum am spus, nu cred!
Azi am mancat la mama cipercute umplute cu muschi file si cascaval! Deci nu mai salivez asa tare.. 🙂 Pupici
Uite eu asa nu am mancat inca… Pup