fbpx

RETETE RECENTE

CIUPERCI CU SLANINA SI BRANZA LA CUPTOR

February 4, 2012 | CATEGORIA

Pentru cei care nu au probleme cu usturoiul, mancat chiar si la cina, aceste ciuperci sunt senzationale. Simple, rapid de preparat, fara ingrediente complicate, eu le-am declarat de multi ani printre preferatele mele. Le putem face chiar si la gratar si sunt poate mult mai bune, asa ca retineti ideea pentru vremea buna.

INGREDIENTE:

ciuperci
slanina
branza framantata /cas sarat de oaie
sare
piper
boia de ardei dulce
usturoi
3-4 linguri ulei
cateva fire de patrunjel pentru ornat

PREPARARE:

Nu am specificat cantitatile pentru ingredientele, pentru ca le veti pune dupa bunul plac si gust. Taiem slanina in fasii subtiri. Ciupercilor spalate le indepartam coditele. Punem intr-o tava 2-3 linguri ulei de masline si asezam ciupercile in tava. Le umplem cu slanina si branza si e dam la cuptor, la 200°C.

Cand sunt coapte, le scoatem din cuptor, scurgem untura lichida pe care a lasat-o slanina in caciulile ciupercilor, decoram cu patrunjel verde si le stropim cu mujdei simplu de usturoi.

Condimentam cu sare si piper si servim ciupercile fierbinti.

Pofta buna!

Comentarii

  • si mie imi place. Cu usturoi merg bine de tot.

    • diva in bucatarie

      Multumesc!

  • Ador ciupercutele!!!Sunt tare bune!Pup!

    • diva in bucatarie

      Si noua ne plac! Te pup

  • Excelent!Ciuperci sub orice forma,ciuperci sa fie si cu usturoi se stie cat de bune sunt!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Teo!

  • delicioase ciupercile in orice combinatie!!! te pup!

    • diva in bucatarie

      Dana nu cred ca ma satur de ciuperci niciodata!

  • Si eu am facut iarasi ceva cu ciuperci azi 😉 …. oare cand ne vom satura de ele ? :):):)

    • diva in bucatarie

      Adina, cum am spus, nu cred!

  • Azi am mancat la mama cipercute umplute cu muschi file si cascaval! Deci nu mai salivez asa tare.. 🙂 Pupici

    • diva in bucatarie

      Uite eu asa nu am mancat inca… Pup

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *