Budinca dulce de paste
Budinca dulce de paste. Cand este coapta o scoatem din cuptor si putem servi. Mie imi place la fel de mult si rece. Poate fi pastrata la frigider cateva zile.

INGREDIENTE:
200 g paste
200 g ricotta
100 g mozzarella rasa
10 linguri de zahar
o mana de stafide
3 linguri lapte
1/2 lingurita esenta de rom
coaja rasa de la 1/2 portocala
1/2 lingurita esenta de vanilie
4 oua
1 lingurita unt
unt pentru uns tava
pesmet pentru tapetat tava
un varf de cutit de sare
PREPARARE:
Se pun stafidele la inmuiat in lapte cu esenta de rom, in momentul in care incepem sa pregatim ingredientele. Fierbem pastele in apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cat timp acestea se fierb amestecam branzeturile cu zahar, oua, un praf de sare, esenta de vanilie si stafide.
Pastele fierte le scurgem de apa, le amestecam cu o lingurita de unt, apoi cu amestecul de branzeturi si coaja rasa de portocala. Intr-o tava tapetata cu unt si pesmet punem pastele cu branza. Vom coace budinca in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.
Cand este coapta o scoatem din cuptor si putem servi. Mie imi place la fel de mult si rece. Poate fi pastrata la frigider cateva zile.
Pofta buna!
Delicioasa budinca!! n-am mai facut de ceva vreme, ca ai mei sunt tare mofturosi 😉 Dar mie imi place tare! pup
Multumesc Anto! Si mie imi place muult! Te pup
si noua ne place , insa nici eu nu am mai facut de multa vreme 🙁 ..
Adina, poate ti-am facut pofta si vei face curand. Te pup
ador pastele, dar budinca de paste e o chestiune care nu prea ma satisface :))))
pupici
Alice, nu iti place nici budinca sarata?
arata foarte bine!
Multumesc Alinutzika!
Super delicioasa!!!Pup!
Multumesc Licuta! Te pup
Super arata si cred ca`i foarte buna! Pupici
OOO da! Incerca neaparat!