RETETE RECENTE

GULAS DE VITEL CU VODCA

august 22, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

400 g carne de vitel
2 linguri ulei masline
1 ceapa mare
1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce)
1 varf de cutit paprika iute
sare
1/2 lingurita chimen
1 fir cimbru
1 catel usturoi
500 g cartofi
4 rosii proaspete
1/2 ceasca vodca
1 lingura crema de gulas

PREPARARE:

Calim ceapa tocata marunt. Adaugam carnea de vitel taiata cubulete sau fasii subtiri si continuam sa calim.

Dupa evaporarea lichidului adaugam chimenul, sucul de rosii si crema de gulas. Amestecam din cand in cand si completam cu apa. Intre timp taiem cartofii in cuburi mai mari. Cand carnea este aproape gata si zeama s-a evaporat, adaugam cartofii si rosiile pe care le-am decojit, cimbrul, apoi completam cu apa si vodca.

Vom fierbe pana cand cartofii sunt facuti. Luam oala de foc si presaram putin patrunjel tocat.

Servim gulasul imediat!
Pofta buna!

Comentarii

  • Ce bine arata,cu vodca n-am facut niciodata,ce rol are?pupici!

    • diva in bucatarie

      Alcoolul fragezeste carnea, in plus bunica mea gatea f multe preparate de carne cu vin sau vodca. Pupici

  • Ce rasfat!! arata tare bine! pupici

    • diva in bucatarie

      Multumesc Antonina! Pupici

  • Foarte bun si foarte faina combinatia !
    Pup!

  • Mmmm.. ce bine arata.. N`am stiut ca merge si cu votca. Pupici

  • diva in bucatarie

    Multumesc Mimmi! Te pup

  • diva in bucatarie

    Multumesc Simona! Pupici

  • La ora asta nici nu mai intreb de gulas,dar macar vodca mai e?

  • diva in bucatarie

    vodca mai am cu siguranta!…pup

  • Veronica

    Arata tare bine. Ce este crema de gulas?

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *