O salata de sezon, rapida si destul de intalnita la petrecerile unde se serveste tip bufet suedez. Daca aveti foarte multe de pregatit, nu ezitati sa o introduceti in meniu, pentru ca veti pregati o salata aperitiv foarte rapid!
INGREDIENTE:
800 g fasole verde fiarta
1 legatura mare patrunjel
6-7 linguri maioneza
sare
piper
4 catei de usturoi pisati
PREPARARE:
Scurgem fasolea si o tocam grosolan (2-3 cm). Tocam si patrunjelul marunt.
Amestecam toate ingredientele – putem pastra putina maioneza si patrunjel pentru decor. In 5 minute avem o salata foarte buna!
Pofta buna va doresc!
Am si eu in plan salatica asta,ne place foarte mult,delicioasa!pupici!
Multumesc Flory!
Cat imi place salatica asta.. Nu cred ca-i luna fara sa-mi fac asa ceva.. Mai ales ca de obicei folosesc fasole verde la conserva si nu -mi fac griji nici iarna in privinta ei.. Foarte bine arata!!!
Multumesc! Si eu fac iarna salata cu fasole din conserva, simplu si comod!
Mmmm… ce`mi place! Din pacate n`am mai facut`o de mult..
Simona, din pacate si eu patesc asa cu multe mancaruri care imi plac…
Intr-adevar o salata grozava,buna cu sau fara maioneza!Pupici!
Multumesc Teo, mie imi place doar cu maioneza!
iufff , sunt singura care nu prea se omoara cu fasolea verde? 🙁 …salatica ta arata super !!!
poate o salata te ispiteste si cu timpul iti va placea…
Multumesc am să o încerc si eu😘
multumesc si eu!