Salata Mimoza

26 februarie 2011Diva in Bucatarie

Salata mimoza

Salata Mimoza

INGREDIENTE:

4 cartofi mijlocii fierti in coaja
4 morcovi mijlocii
2 sfecle de marime medie
2 cepe verzi
200 g maioneza conserve peste -scrumbie, hering
2 oua fierte de consistenta tare
2 conserve peste -scrumbie, hering
Sare si piper

PREPARARE:

Fierbem morcovii si separat sfecla. Legumele le taiem cuburi iar ouale vor fi date prin razatoare.

Scurgem pestele si il amestecam cu ceapa tocata astfel incat sa obtinem o pasta.

Fiecare tip de legume va fi amestecat separat cu maioneza.

Va fi condimentat cu sare si piper si aranjat in straturi intr-un vas.

Se pastreaza putina maioneza pentru a acoperi salata.

Eu am ales cartofii pentru baza, apoi am pus un rand cu morcovi.

Peste acesta am aranjat un strat din pestele frecat cu ceapa, apoi sfecla si la final albusul si galbenusul.

Am acoperit cu maioneza si am decorat.

Este o salata frumoasa si gustoasa.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *