fbpx

RETETE RECENTE

COTLET DE PORC LA TIGAIE

February 9, 2011 | CATEGORIA

Cea mai simpla dintre retele de friptura poate deveni vedeta daca aveti grija sa ii faceti un aranajament frumos in farfurie. Parerea mea este ca si cei mai lenesi sau incepatori in ale gatitutului vor obtine o masa gustoasa cu munca putina.

INGREDIENTE:
pentru 6 persoane:

6 cotlete dezosate
sare
piper
cimbru uscat
ulei pentru prajit – cat sa acopere fundul tavii

PREPARARE:

Spalam carnea si o usucam cu un servet de bucatarie, apoi o condimentam cu sare, piper, cimbru. Tigaia cu ulei o lasam sa se incinga pe foc. Punem cotletele in uleiul fierbinte si il rumenim pe ambele parti, nu foarte mult timp pentru a nu se usca.

Putem pune putin unt cu usturoi pe cotlet. Il servim imediat cu garnitura de orez, brocoli, sau cartofi si cu o salata verde. Va propun sa beti un pahar de vin rosu, merge perfect cu cotletul acesta.

Pofta buna!

Comentarii

  • Beatu Alice

    Si eu fac genul acesta de friptura si este adevarat ca de cele mai multe ori retetele simple sunt si cele mai delicioase. Pupici !

    • diva in bucatarie

      DA!!!

  • Nu se un ung un pic cotletele cu ulei după care le condimentăm! La fel se poate prepara şi carnea de vită?

    • diva in bucatarie

      Pentru carnea de vita procedam voi pregati reteta cat de curand. Nu este nevoie sa ungeti cotletul cu ulei!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *