Cotlet de porc la tigaie
Cotlet de porc la tigaie.

Cea mai simpla dintre retele de friptura poate deveni vedeta daca aveti grija sa ii faceti un aranajament frumos in farfurie. Parerea mea este ca si cei mai lenesi sau incepatori in ale gatitutului vor obtine o masa gustoasa cu munca putina.
INGREDIENTE:
pentru 6 persoane:
6 cotlete dezosate
sare
piper
cimbru uscat
ulei pentru prajit – cat sa acopere fundul tavii
PREPARARE:
Spalam carnea si o usucam cu un servet de bucatarie, apoi o condimentam cu sare, piper, cimbru. Tigaia cu ulei o lasam sa se incinga pe foc. Punem cotletele in uleiul fierbinte si il rumenim pe ambele parti, nu foarte mult timp pentru a nu se usca.
Putem pune putin unt cu usturoi pe cotlet. Il servim imediat cu garnitura de orez, brocoli, sau cartofi si cu o salata verde. Va propun sa beti un pahar de vin rosu, merge perfect cu cotletul acesta.
Pofta buna!
Te invit si pe canalul meu de Youtube
Si eu fac genul acesta de friptura si este adevarat ca de cele mai multe ori retetele simple sunt si cele mai delicioase. Pupici !
DA!!!
Nu se un ung un pic cotletele cu ulei după care le condimentăm! La fel se poate prepara şi carnea de vită?
Pentru carnea de vita procedam voi pregati reteta cat de curand. Nu este nevoie sa ungeti cotletul cu ulei!