Cartofi umpluti cu sunca si cascaval
Cartofi umpluti cu sunca si cascaval
. Cartofi umpluti cu sunca si cascaval. reteta cartofi umpluti cu sunca si cascaval. Cartofi umpluti diva in bucatarie

Cartofi umpluti cu sunca si cascaval
INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)
1 kg cartofi
2 oua fierte – de compozitie tare
2 felii mari sunca
50 g masline fara samburi
30 g unt
60 g telemea
60 g cascaval
cateva frunze de rozmarin sau patrunjel
smantana pentru servit
PRREPARARE:
Spalam cartofii si ii dam la cuptor. Ii vom coace fara sa ii decojim. Cat timp se coc cartofii, taiem ouale, maslinele si sunca, iar branza si cascavalul le radem. Dupa ce s-au copt cartofii ii taiem pe jumatate si scobim miezul cu o lingura. Umplem cartofii cu sunca, oua si masline si acoperim totul cu un amestec din cele doua feluri de branza.
Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.
Pofta buna!
Te invit sa ma urmaresti si pe YouTube
Imi plac tare mult!!
Multumesc Roxana.
Cred ca-a deliciosi…abia astept sa-i fac si eu
Simona, noua ne plac foarte mult.
sunt deliciosi!
Multumesc Alina.