Salata berlineza

29 decembrie 2010Diva in Bucatarie

Salata berlineza.

INGREDIENTE:

650 g pulpa manzat
500 g branza telemea
400 g castraveti murati
maioneza din doua galbenusuri
3 linguri ketchup

PREPARARE:

Fierbem carnea, o scurgem si o taiem cubulete. Apoi taiem castravetii murati marunt, radem branza si mestecam apoi toate acestea cu maioneza din 2 galbenusuri dreasa cu 1 lingurita de mustar, zeama de la ½ de lamaie si cele 3 linguri de ketchup (dulce sau picant, sau amestecat). Se orneaza dupa preferinta. Pentru cine iubeste verdeata, se poate pune in compozitie si putin patrunjel tocat fin. De aceasta data eu am folosit patrunjel doar la ornat.
Se obtine astfel o slata rapida, hranitoare si aspectuoasa.
Pofta buna !

Te invit sa ma urmaresti si pe canalul de YouTube

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *