fbpx

RETETE RECENTE

SALATA BERLINEZA

December 29, 2010 | CATEGORIA

INGREDIENTE:

650 g pulpa manzat
500 g branza telemea
400 g castraveti murati
maioneza din doua galbenusuri
3 linguri ketchup

PREPARARE:

Fierbem carnea, o scurgem si o taiem cubulete. Apoi taiem castravetii murati marunt, radem branza si mestecam apoi toate acestea cu maioneza din 2 galbenusuri dreasa cu 1 lingurita de mustar, zeama de la ½ de lamaie si cele 3 linguri de ketchup (dulce sau picant, sau amestecat). Se orneaza dupa preferinta. Pentru cine iubeste verdeata, se poate pune in compozitie si putin patrunjel tocat fin. De aceasta data eu am folosit patrunjel doar la ornat.
Se obtine astfel o slata rapida, hranitoare si aspectuoasa.
Pofta buna !

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *