Rosii umplute cu crema de branza

22 octombrie 2010Diva in Bucatarie

Rosii umplute cu crema de branza. Am mai gasit cateva rosii in gradina si m-am gandit sa le fac copiilor veniti in vizita o gustare rapida.

Am mai gasit cateva rosii in gradina si m-am gandit sa le fac copiilor veniti in vizita o gustare rapida.

INGREDIENTE:

12-14 rosii medii -genul prunisoara
125 g crema de branza Philadelphia
30 g unt
1 ceapa mica rosie
4 fire de patrunjel tocat

PREPARARE:

Amestecam crema de branza Philadephia cu o ceapa mica rosie, un cub de unt si patrunjel.

Scobim rosiile de pulpa cu ajutorul unei lingurite si le umplem. In 5 minute am fost gata si am timp pana la ora gustarii sa fac si fursecuri cu stafide, preferatele lui Harry.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *