Chiar daca intalnesti in acest chec aperitiv cu pastrama de pui o multime de ingrediente, poti sa pui alaturi branzeturi, mezeluri sau creme tartinabile.
Iata cateva exemple:
Acesta poate inlocui painea cu succes.
Poti sa il insotesti cu un pahar de Chardonnay de la Beciul Domnesc.
Este un vin sec, cu arome de citrice, mar verde si vanilie. Poate fi asociat cu aperitive, carne alba si peste.
Pentru a te bucura de buchetul de arome ar bine sa il servesti la o temperatura de 8-10°C.
Acest tip de preparat se pare ca isi are originile in Franta (zona Provence). Se serveste alaturi de bauturi, inainte de cina.
Daca iti place asceasta reteta iti las mai jos si alte sugestii:
Aceasta reteta de chec aperitiv cu pastrama de pui se face simplu si usor. Il poti incalzi a doua zi pentru 20-30 secunde la microunde. Isi pastreaza gustul si textura. Daca ai facut prea mult poti sa il tii in congelator pentru maxim 2 luni. Il lasi sa se decongeleze la temperatura camerei. Isi va schimba usor textura, dar gustul ramane neschimbat.