Poti inlocui feliile de cascaval cu alte branzeturi feliate ce se topesc (gouda, emmentaller, mozzarella).
Iti recomand sa folosesti sunca slaba sau jambon, dar poti sa folosesti si ambele variante sau mai multe tipuri pentru a recicla ce ai prin frigider.
Am folosit zucchini, varianta de dovlecel cu coaja inchisa pentru ca se vede mai bine in contrast cu pastele si sunca.
Poti folosi orice tip de dovlecel iti place sau il ai deja in casa.
Am folosit fusilli din grau dur de la Antonio di Vaio. Acestea sunt create special, in jurul sutelor de ani de traditie ai bucatariei italiene.
Cerealele selectionate cu mare atentie pentru aceste paste aduc un aport important de substante nutritive, fibre si proteine.
Daca vrei sa pregatesti si alte retete de paste la cuptor iti las cateva sugestii:
Pentru inceput iti las reteta de paste cu sunca si dovlecei la cuptor in format video.
Mai jos gasesti lista de ingrediente si modul de preparare explicate pas cu pas.
Daca iti raman paste cu sunca si dovlecei la cuptor, le poti pastra in frigider intr-un recipient care se inchide ermetic pana la 3 zile. Cand reincalzesti pastele la microunde poti turna 2 linguri de lapte (sau smantana pentru gatit) pe acestea si isi vor recapata cremozitatea. Poti inlocui feliile de cascaval cu alte branzeturi feliate ce se topesc (gouda, emmentaller, mozzarella). Daca vrei sa incerci o alta reteta de paste la cuptor poti sa alegi reteta de paste cu carne tocata.