Reteta mea de tocanita de iepure cu sos de vin si ciuperci contine ciuperci champignon, dar poti folosi si alte tipuri (galbiori, hribi sau porcini).
Poti folosi un singur tip sau poti sa combini doua feluri de ciuperci.
Am dat aroma sosului cu cimbru uscat, dar poti sa folosesti si alte ierburi: oregano uscat sau salvie.
Cu ce poti servi tocanita de iepure cu sos de vin si ciuperci ?
In primul rand aleg piure de cartofi, dar merge foarte bine si cu alte garnituri: cartofi natur, orez simplu, paste, mamaliga.
Daca iti ramane tocanita de iepure cu sos de vin si ciuperci o poti reincalzi a doua zi.
Poate fi pastrata in frigider pana la 4 zile.
Daca vrei sa o congelezi, o poti tine timp de 3 luni. Cand vrei sa o consumi o lasi peste noapte in frigider sa se dezghete.
Carnea de iepure este perfecta pentru orice dieta. Poti folosi atat iepure de vanat, cat si crescut in curte. Carnea acestuia are mai putine calorii si mai putin colesterol decat carnea de vita, porc sau pui.