Poti pastra banana bread la temperatura camerei intr-o cutie care se inchide etans sau intr-o punga.
Desertul isi pastreaza gustul si textura chiar si dupa trei zile.
O poti servi simpla, pudrata cu zahar sau cu o glazura din crema de branza.
Te invit sa ma urmaresti si pe canalul de Youtube.
Iti las mai jos lista de ingrediente si modul de preparare pentru reteta de banana bread, cel mai simplu chec cu cu banane.
Eu am avut ca sursa de inspiratie o reteta pregatita de Merry Berry, cunoscuta prezentatoare, bucatar si autoare de carti de bucate din Marea Britanie.
Am modificat putin cantitatile pentru ca am avut banane foarte mari.
O sa iti placa reteta de banana bread pentru ca se face simplu, usor si rapid. Poti sa o faci de cate ori ai cateva banane in casa ce nu mai au aspect frumos si nu vrei sa le arunci. Poti folosi chiar si banane congelate. Daca iti ramane banana bread si vrei sa o consumi peste o saptamana sau chiar mai tarziu o poti congela. Ideal ar fi sa o tai in felii inainte de congelare.