Poti adapta reteta de salata de andive cu portocale transformand-o, astfel incat sa fie de fiecare data o reteta noua.
Eu as adauga prosciutto cotto sau proscitto crud taiat fasii.
Poti folosi si barnzeturi precum parmezan, gouda sau emmentaler.
In loc de portocale poti folosi mandarine, iar nucile le poti inlocui cu migdale.
Daca vrei mai multa culoare in farfurie poti adauga si cateva frunze de baby spanac sau rucola.
Am vazut la un moment dat pe internet o reteta de andive sotate si servite cu crema de otet balsamic.
Pot fi o idee buna de garnitura langa peste la gratar.
Daca vrei sa faci si alte retete cu andive iti las mai jos cateva sugestii:
Mai multe retete de salate din bucataria internationala poti vedea aici.
Iti las mai jos lista de ingrediente si modul de preparare pentru reteta de salata de andive cu portocale.
Poti pastra salata cateva ore in frigider. Nu o lasa mai mult de 12 ore pentru ca se vor modifica atat gustul, cat si aspectul. Desi le gasesti aproape tot timpul in supermarket, sezonul acestora este din noiembrie pana in aprilie. Daca cumperi andive si nu le gatesti imediat inveleste-le in prosop de hartie, apoi le pui intr-o punga si le tii in frigider pana le gatesti.