Nu este necesara clatirea orezului. Trebuie respectata proportia dintre orez si lichid: 1,5 (la 200 g orez se folosesc 300 ml supa sau apa).
Ar fi bine sa folosesti o cratita sau tigaie larga, cu diametrul mare, inalta, cu capac.
In orice vas cu diametrul mai mic de 24 cm risti ca orezul sa nu fie gatit si colorat uniform.
Reteta de orez colorat natural cu varza rosie aduce impreuna doua ingrediente extraordinare, oferind o experienta gastronomica care incanta simturile si imbogateste corpul cu nutrienti esentiali.
Iti recomand sa descoperi beneficiile nutritionale ale orezului basmati de la Baneasa, vedeta acestui preparat delicios.
Aroma si gustul sau de nuci il fac perfect pentru pilafuri parfumate sau preparate exotice.
Daca sunt gatite corect, boabele de orez raman individuale si nu sunt lipicioase.
Daca vrei sa pregatesti si alte retete de orez colorat iti las cateva sugestii:
Gasesti mai explicatiile scrise pas cu pas.
Pentru inceput iti las reteta de orez colorat natural cu varza rosie in format video.
Descopera gustul unic extrem de placut al retetei de orez violet colorat natural cu varza rosie. Cu siguranta va intra in topul preferintelor tale.