NOUL MEU AJUTOR PENTRU EDITARE: Tableta KMAX i10C

April 22, 2016

tableta-proiecte-in-lucru-diva

Traim intr-o perioada in care totul se desfasoara in ritm alert, cand nu avem timp si rabdare sa stam sa rasfoim tot ce apare in mediul on line, asa ca recurgem la filmulete de prezentare pentru ca sunt mai antrenante si de cele mai multe ori sunt cele care ne conving sa accesam o anumita postare.

Iepurasul mi-a adus o tableta KMAX i10C pe care am si pus-o la treaba. Cu ajutorul ei am pregatit filmuletul de prezentare pentru facebook la postarea in care  anuntam faptul ca este disponibila colectia cu torturile cu ciocolata pe divainbucatarie.ro.

Tableta aceasta se foloseste usor, are meniul atat de accesbil incat si mama mea a invatat cum sa o foloseasca pentru a face poze si a citi stirile. Mi-a spus ca o sa faca poze mai frumoase decat ale mele. 🙂

tableta-reteta

Inca nu m-am hotarat daca i-o las, pentru ca abia am inceput sa ma distrez editand filmulete realizate din colajele pozelor. Si, daca prind curaj, pote voi pregati si o reteta filmata cu aceasta tableta. Surpriza cea mare a fost ca am descoperit ca vecina mea a fost incantata sa caute retetele mele de cozonac folosind aceasta tableta, asa ca si-a achizitionat-o de pe eMag (la un pret foarte bun).

tableta-vecina

Nu am sa va fac capul mare cu detalii tehnice, dar cred ca multi dintre voi ati vrea sa stiti ca display-ul este tip LCD, cu o rezolutie de 1280×800 ips, are o memorie interna de 8 GB (ce se poate suplimenta cu ajutorul unui card exterior pana la 32GB), procesor Dual Core, o camera Web de 2 MP, iar tipul de operare este Android 4.2.2. Meniul tabletei este in limba romana, iar acumulatorul ii ofera o autonomie de lucru de 5-6 ore.

Surpriza mea pentru voi este faptul ca o tableta poate fi castigata de acela care va deveni fan al paginii de facebook KMAX  si va lasa un comentariu taguind un prieten pentru a-i spune ce cozonac pregatit de divainbucatarie.ro ii place. Cautati concursul pe pagina de facebook KMAX si aveti sansa sa castigati o tableta ca a mea.

Eu zic ca mai simplu de atat nu se poate!

Concursul se desfasoara pe pagina de facebook KMAX in perioada 22 aprilie-3 mai 2016, iar castigatorul va fi extras cu ajutorul random.org in data de 4 mai 2016.

Concursul se adreseaza persoanelor care au domiciliul pe teritoriul Romaniei. Premiile vor fi eliberate numai pe baza unui act de identitate, aflat in termenul de valabilitate. Pentru a putea livra premiile trebuie sa fie trimise datele de contact (nume, prenume, adresa si numar de telefon ) in maxim 2 zile lucratoare de la anuntarea lui pe www.divainbucatarie.ro  si pe pagina facebook KMAX.. In cazul in care nu se respecta acest termen, organizatorii isi rezerva dreptul a acorda premiul altui participant. Premiile se vor livra in termen de 7 zile lucratoare castigatorilor.

 

Castigatorul concursului este: comentariul nr. 359: Criss Andreea. O rugam sa ne contacteze pentru a lasa datele unde poate fi trimisa tableta.

Felicitari!

castigator-tableta

 

Prima extragere a fost comentariul nr. 63: Constantin Mimi – nu s-a calificat pentru ca nu este fan al paginii facebook KMAX.

Kmax concurs tableta – lista comentarii

 

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *