fbpx

Misiune Posibila de #FlancoBF

November 10, 2018

Misiune Posibila de #FlancoBF

Pe 26 octombrie  Flanco a dat startul pentru Black Friday, cea mai mare campanie a anului, care va tine pana pe 19 noiembrie 2018.

Si, pentru ca este a opta editie, retailerul va oferi reduceri de pana la 80% la o  multime de produse, printre care 70.000 de televizoare, 50.000 telefoane, 230.000 electrocasnice mari si mici si alte sute de mii de produse. Oferta Flanco va fi actualizata saptamanal cu noi reduceri, atat in cele 131 de magazine, cat si online pe flanco.ro. Punctul culminant al campaniei va fi in perioada 16-19 noiembrie.

Eu am profitat in  fiecare an de aceasta campanie pentru a face in avans cumparaturi pentru Craciun, dar si pentru a achizitiona produse pe care mi le doream in mod special, la preturi mai mici.

Pare o chestie complicata, dar va spun ca totul devine o #MisiunePosibila de #FlancoBF, caci avem parte nu doar de oferte, ci si de premii.

 

De exemplu, #PentruBucatarie, pentru cei interesati de un cuptor care nu arde, nu da rateuri va recomand unul care seamana mult cu ce am eu acasa (acelasi brand, aceleasi programe), un slow cooker pentru mamicile care stau mult timp la birou, dar isi doresc  ma mancare calda pentru familie cand revin de la birou, un mixer vertical (care nu ocupa mult loc in dulap (viata mea este mult usurata de existenta lui), un espressor de cafea pentru a incepe diminetile bine (cred ca toata lumea stie ca eu sunt o mare consumatoare de cafea)

  1. Cuptor incorporabil 
  2. Slow cooker
  3. Mixer vertical
  4. Espressor cafea

 

Si, asa cum v-am obisnuit in ultimii ani, pentru voi, special, Flanco organizeaza si un concurs in aceasta perioada, oferindu-le premii celor care fac cumparaturi de Black Friday pe www.flanco.ro.

Premiile pe care le puteti castiga sunt 15 vouchere in valoare de 200 lei (valabile in perioada 20 noiembrie-19 decembrie), dar si trei premii speciale oferite intr-o extragere suplimentara (in data de 22 noiembrie), la care participa automat toti cei care s-au inscris in concursul #MisiunePosibila organizat de Flanco, oricand in perioada 26 octombrie-19 noiembrie: e vorba de trei trotinete electrice FreeWheel.

V-am facut curiosi? Iata ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs:

  1. Faceti minim o comanda pe flanco.ro in perioada Black Friday (atentie: mai multe comenzi, mai multe sanse!)
  2. Inscrieti numarul de comanda pe pagina concursului intre 10-14 noiembrie, ca sa intrati in extragerea saptamanala de pe 19 noiembrie

Daca nu reusiti sa faceti o comanda pe flanco.ro pana pe 14, va puteti inscrie pana pe 19 noiembrie in urmatorul concurs. La fiecare extragere saptamanala, Flanco ofera 3 din cele 15 vouchere puse la bataie.

Nu uitati ca indiferent cand va inscrieti, veti participa automat si la extragerea finala, pentru trotinetele electrice FreeWheel.

Cateva detalii suplimentare:

  1. Acelasi participant se poate inscrie de mai multe ori, dar cu numere de comanda diferite
  2. Comanda poate contine orice produs disponibil pe www.flanco.ro, indiferent de valoare

Castigatorii vor fi stabiliti cu ajutorul tragerilasorti.ro, iar premiile vor fi expediate doar pe teritoriul Romaniei. Regulamentul complet il gasiti pe pagina concursului.

Va doresc succes!

 

 

 

Diva In Bucatarie este implicata in campania Flanco pentru promovarea Black Friday.

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *