fbpx

Craciun cu Lurpak

December 14, 2017

Weekend-ul e aproape si ma gandesc sa va propun un concurs simpatic, rapid si foarte usor.

Puteti castiga una din tavile de mai jos, oferite de Lurpak Romania.

 

Cum puteti intra in posesia lor? Este foarte simplu!! Trebuie sa fii fan al contului de facebook divainbucatarie.ro sau sa ma urmaresti pe Instagram, si sa lasi un comentariu la una din postarile de pe facebook sau de pe Instagram referitoare la concurs, in care ne vei spune ce vei gati de Craciun folosind untul printre alte ingrediente, pentru ca #CraciunulMeritaLurpack .

Poti lasa comentariu pentru premiul oferit fanilor de pe facebook la postarea de concurs de pe pagina divainbucatarie.ro si poti castiga o tava de 900 ml pentru friptura. Tava are un suport detasabil cu gauri si manere si poate fi manevrata usor. Gaurile sunt concepute pentru a lasa sa se scurga grasimea in interiorul tavii, iar carnea sa fie preparata sanatos. Tava lasa aerul sa circule liber. Cand friptura este gata poate fi scoasa usor, datorita suportului cu manere.

 

Comentariul pentru cei care ma urmaresc pe Instagram poate fi lasat la postarea concursului pe contul meu si poti castiga o tava de fripturi 24*17 cm, ideala pentru fripturi suculente.

 

 

Concursul se desfasoara in perioada 14-19 decembrie, iar in data de 20 decembrie voi alege un castigator pentru comentariile de pe facebook si unul pentru cele de pe Instagram, asa ca va invit sa fiti atenti la postari. Pentru a intra in posesia premiului voi avea nevoie de datele voastre, astfel incat sa poate fi trimis prin curierat cat mai rapid.

Premiile vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

 

Succes!

In urma validarii comentariilor, iata lista si castigatorul concursului ales de random.org:

 

In urma validarii comentariilor, a fost extras castigatorul concursului pentru Instagram:

 

Asteptam datele voastre in cel mai scurt timp la office@divainbucatarie.ro si tatiana@spoon.ro . Trebuie sa ne trimiteti: nume complet, adresa completa, numar telefon (pentru curier) si scrieti la titlu castigator concurs divainbucatarie facebook sau castigator concurs divainbucatarie Instagram.

Multumesc!

 

Va multumesc tuturor si va doresc Craciun Fericit!

 

Comentarii

  • crainiceanu gigi

    Am doi baieti mari,care mananca aproape zilnic carne de vita in sange. Imi place mult untul Lurpak, lucrez zilnic cu el, carnea este preparata in unt. Felicitari pentru acest unt.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *