fbpx

Castiga un slow cooker Hainner

August 6, 2018

Diva In Bucatarie aniverseaza 8 ani. La ceas aniversar am pentru voi un giveaway. Un Slow Cooker oferit de firma Heinner.

 

Slow Cooker-ul  Heinner are o capacitate de 5.7 l. vasul ceramic este detasabil, cu control electronic, temporizator si display LED. Poate fi setat pe gatit low sau high – vei vedea in permenenta cat timp a ramas pana la finalizarea programului de gatire. Daca nu poti manca imediat, aparatul este dotat cu functie de pastrare la cald, ceea ce iti permite sa servesti o mancare calda chiar la mult timp dupa ce a fost terminata  functia de preparare. Capac din sticla securizat poate fi spalat si in masina de spalat vase si iti permite s observi evolutia procesului de gatire in orice moment. Carcasa aparatului este din inox.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia lui?

SIMPLU!! Sa postezi un  comentariu cu print screen prin care sa arati ca esti abonat al canalului de youtube Diva In Bucatarie la postarea concursului de pe facebook, sa dai forward la postare concursului si sa imi spui ce reteta video ai vrea sa pregatesc cu acest slow cooker.

Concursul se desfasoara in perioada 6-19 august 2018. Pe 21 august voi anunta castigatorul ales prin random.org. pe facebook, la postarea concursului.

Reteta indicata de castigator va fi pregatita pana la sfarsitul lunii august.

Premiul se expediaza doar in Romania.

 

 

 

 

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *