Aperitive traditionale pentru Craciun

7 decembrie 2016Diva in Bucatarie

Aperitive traditionale pentru craciun.

Aperitivele traditionale pentru Craciun sunt preparatele pe baza de carne de porc, nelipsite pe mesele de sarbatoare la romani. Incepand cu slanina fiarta cu usturoi si boia, reteta de kaizer de casa, toba de casa, carnatii pregatiti in casa, continuand cu retetele de caltabos, lebar, maios, pana la retetele de piftie din porc sau curcan si nelipsitele jumari de casa, aperitivele romanesti puse pe masa de Craciun sunt gustoase si pot fi pregatite de toata lumea.

SLANINA FIARTA CU USTUROI SI BOIA

slanina-fiarta-cu-boia-si-usturoi-divainbucatarie

SLANINA AFUMATA CU BOIA DULCE

KAIZER DE CASA

TOBA DE CASA

toba-de-casa

CARNATI DE CASA

carnati-de-casa-pentru-craciun

CALTABOSI

caltabosi-01

LEBAR DE CASA

lebar-de-casa-meniu-craciun-divainbucatarie

LEBAR-MAIOS- RETETA VECHE ARDELENEASCA

leber-maios-aperitiv-craciun

JUMARI

jumari-01

PIFTIE DE PORC

piftie-de-porc-racitura-diva-in-bucatarie

PIFTIE DE CURCAN

piftie-de-curcan

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *