Tocinei dulci cu smantna si dulceata – reteta bucovineana
Tocinei dulci cu smantna si dulceata – reteta bucovineana. Tocineii de cartofi pot fi mancati si pe post de desert. Reteta de tocinei cu branza o gasiti aici.
Tocineii de cartofi pot fi mancati si pe post de desert. Reteta de tocinei cu branza o gasiti aici.
Nu mai mancasem din copilarie tocinei cu smantana si dulceata, dar cand i-am gustat asta vara mi-am propus sa va arat si voua cat de usor se pregatesc.
INGREDIENTE:
4 cartofi medii
2 oua
1 lingura rasa faina
1 varf cutit sare
ulei pentru prajit
Pentru servit:
smantana
dulceata
PREPARARE:
Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii dam prin razatoarea mare. Ii amestecam cu faina, un varf cutit sare si ouale batute.
Luam cu o lingura compozitia de tocinei si prajim in uleiul incins pana se rumenesc usor pe ambele parti.
Mancam tocineii cu smantana si dulceata.
Pofta buna!
O bunătate!!!