Tocinei dulci cu smantna si dulceata – reteta bucovineana

27 octombrie 2016Diva in Bucatarie

Tocinei dulci cu smantna si dulceata – reteta bucovineana. Tocineii de cartofi pot fi mancati si pe post de desert. Reteta de tocinei cu branza o gasiti aici.

Tocineii de cartofi pot fi mancati si pe post de desert. Reteta de tocinei cu branza o gasiti aici.

Nu mai mancasem din copilarie tocinei cu smantana si dulceata, dar cand i-am gustat asta vara mi-am propus sa va arat si voua cat de usor se pregatesc.

INGREDIENTE:

4 cartofi medii

2 oua

1 lingura rasa faina

1 varf cutit sare

ulei pentru prajit

Pentru servit:

smantana

dulceata

PREPARARE:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii dam prin razatoarea mare. Ii amestecam cu faina, un varf cutit sare si ouale batute.

Luam cu o lingura compozitia de tocinei si prajim in uleiul incins pana se rumenesc usor pe ambele parti.

cartofi-rasi-tocineitocinei-dulci-prajiti

Mancam tocineii cu smantana si dulceata.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *