Chiftelute de ton la cuptor

25 octombrie 2016Diva in Bucatarie

Chiftelute de ton la cuptor. Chiftelute de ton pregatite la cuptor pot fi servite alaturi de alte aperitive pregatite pentru o masa cu prietenii,  dar le putem manca si la cina, mic dejun sau gustare.

Chiftelute de ton pregatite la cuptor pot fi servite alaturi de alte aperitive pregatite pentru o masa cu prietenii,  dar le putem manca si la cina, mic dejun sau gustare.

INGREDIENTE:

(pentru 10-12 buc. diametrul de

160 g ton din conserva (in ulei sau in suc propriu)

2 felii franzela (fara coaja)

1 lingura suc lamaie

2 linguri patrunjel tocat

1 ceapa verde tocata

cateva picaturi sos tabasco

1 ou

sare

piper

pesmet pentru tapetare

PREPARARE:

Scurgem tonul, inmuiem painea, o faramitam  si le amestecam impreuna cu patrunjelul, ceapa verde, sosul tabasco si sucul de lamaie.

chiftelute-de-ton-1chiftelute-de-ton-2

Adaugam oul batut, sare si piper, omogenizam compozitia, apoi modelam 10-12 bile si le aplatizam usor.

Tavalim chiftelutele de ton prin pesmet, le punem in tava si le coacem pana se rumeneste usor pesmetul.

chiftelute-de-ton-3chiftelute-de-ton-4

Lasam chiftelutele sa se raceasca, apoi le putem manca.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *