Apa cu capsuni

16 iunie 2015Diva in Bucatarie

Apa cu capsuni. Punem o sticla de apa cu capsuni peste noapte la rece, apoi a doua zi o putem bea.

Ne putem hidrata in mijlocul verii cu apa cu arome naturale ce ne pot ajuta prin proprietatile antiinflamatoare ale capsunilor.Capsunile se regasesc in topul celor mai bogate fructe in antioxidanti, sunt o sursa bogata de vitamine din complexul B, vitamin C, acid folic, vitaminele cu efect antioxidant A si E si vitamina K , dar au un continut bogat in minerale: calciu, magneziu, potasiu si fier, mangan, zinc, fluor, fosfor, cupru.

Nimic nu este mai simplu decat sa avem grija de organismul nostru, ajutandu-l sa se hidrateze si profitand in acelasi timp de proprietatile benefice ale capsunelor ce ne pot ajuta in stimularea metabolismului ajutand la arderea grasimilor, acestea oprind senzatia de foame, dar sunt recomandate si pentru buna functionare a inimii si a circulatiei sangelui.

Punem o sticla de apa cu capsuni peste noapte la rece, apoi a doua zi o putem bea.

Pentru a pregati apa cu capsuni avem nevoie de:

INGREDIENTE:

1 l apa

250-300 g capsune

PREPARARE:

Strivim o parte din capsune (putin mai mult de jumatate din cantitate), le dam prin strecuratoare, iar siropul rezultat il amestecam cu apa. Punem in carafa/sticla restul de capsuni tocate si dam la rece.

Dupa cateva ore putem bea apa cu aroma naturala de capsune.

 

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *