Supa crema de spanac pentru bebelusi

28 aprilie 2015Diva in Bucatarie

Supa crema de spanac pentru bebelusi. Supa crema de spanac este introdusa in general in diversificarea copiilor dupa 9 luni, aducand un plus in dieta acestuia prin multimea elementelor nutritive pe care le contine.

Supa crema de spanac este introdusa in general in diversificarea copiilor dupa 9 luni, aducand un plus in dieta acestuia prin multimea elementelor nutritive pe care le contine.

Pentru a pregati o supa crema sanatoasa alegem frunze proaspete fara pete sau chiar spanac congelat. Daca folosim spanac proaspat il punem la fiert in aburi (poate fi si fiert in apa), apoi il pasam cu lapte matern sau laptele praf folosit in alimentatia zilnica si diluat cu apa. Daca spanacul a fost fiert in apa il lasam sa se scurga bine. Consistenta supei o stabilim in functie de preferintele pe care si le exprima copii (unii adora pireurile consistente, altii dimpotriva le mananca cu mai mare pofta pe cele mai diluate).

Pentru inceput incercam 100 g spanac fiert sau decongelat cu 100 ml lapte. Daca este prea concentrat adaugam treptat 50 ml lapte pana ajungem la consistenta dorita.

Nu adaugam sare sau piper la aceasta varsta!

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *