Cupcakes iepuras cu crema de vanilie

11 aprilie 2015Diva in Bucatarie

Cupcakes iepuras cu crema de vanilie. Decoram muffins-urile cu crema, aranjam corpul iepurasului ca si cand s-ar scufunda in crema, apoi decoram cu fulgi de ciocolata.

INGREDIENTE:

Pentru muffins:

75 g unt

65 g zahar

2 oua

1 plic zahar vanilat

1 lingurita extract de vanilie

1 varf cutit pasta de vanilie

2 linguri cu varf smantana groasa

100 g faina

1 lingurita rasa praf de copt

 Pentru crema:

80 g unt

100 g zahar pudra

50 g mascarpone

1 lingurita extract de vanilie

4-5 picaturi culoare verde

Pentru decor:

100 g pasta de zahar

6 lingurite fulgi de ciocolata

PREPARARE:

Mixam untul cu zaharul, apoi adaugam ouale, extractul de vanilie, pasta de vanilie si mixam pana la omogenizare. Adaugam smantana, iar la final incorporam faina amestecata cu praf de copt. Punem aluatul in formele de briose tapetate cu hartie spaciala sau cu ulei si faina. Le coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20-25 minute.

cupcakes-pt-iepuras

Cat timp se coc si se racesc muffins-urile pregatim crema: Amestecam usor untul cu zahar si extract de vanilie, adaugam cateva picaturi de culoare verde, apoi adaugam mascarpone si mixam pana obtinem o crema fina. O vom da la rece pentru 30 minute.

cupcakes-pentru-iepuras-acupcakes-pentru-iepuras-b

In acest timp pregatim decorul final din pasta de zahar modeland 6 bile de 10 g pentru corp, apoi modelam bilute mici pentru codita. Umezim cu o pensula codita si o introducem intr-o lingura plina cu zahar tos. Realizam labuletele si le lipim.

cupcakes-pentru-iepuras-c

Decoram muffins-urile cu crema, aranjam corpul iepurasului ca si cand s-ar scufunda in crema, apoi decoram cu fulgi de ciocolata.

cupcakes-pentru-iepuras-c-u-crema-de-vanilie

Spor la pregatit cupcakes cu iepurasi!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *