Fursecuri cu morcovi

24 martie 2015Diva in Bucatarie

Fursecuri cu morcovi. Mixam untul cu zaharul si zahar vanilat pana devin o crema apoi incorporam oul si aromam aluatul cu rom.

INGREDIENTE:

(pentru 24 buc)

100 g unt

1 ou

100 g zahar

1 plic zahar vanilat

150 g faina

1/2 lingurita praf de copt

1 lingurita rom

1 praf scortisoara

2 linguri migdale macinate

120 g morcovi rasi fin

Pentru decor:

24 alune de padure

PREPARARE:

Mixam untul cu zaharul si zahar vanilat pana devin o crema apoi incorporam oul si aromam aluatul cu rom.

fursecuri-cu-morcovi-0

Adaugam faina amestecata cu praf de copt, migdale macinate si scortisoara, iar la final morcovul ras.

fursecuri-cu-morcovi-1

Punem cate o lingurita varfuita din aluat in tava tapetata cu hartie de copt, iar in varf punem cate o aluna de padure. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 15 minute, apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.

fursecuri-cu-morcovi-2

Le servim simple sau pudrate cu zahar.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *