Cotlet de porc impanat cu cascaval si sunca in bacon

9 martie 2015Diva in Bucatarie

Cotlet de porc impanat cu cascaval si sunca in bacon.

INGREDIENTE:

1 buc. cotlet porc

cascaval tare (eu am folosit Comte)

sunca slaba

usturoi

sare

piper

boia dulce

cimbru proaspat

bacon taiat felii subtiri

ulei

vin alb

PREPARARE:

Coteltul de porc spalat bine, condimentat cu sare, piper si putina boia dulce va fi crestat pe diagonala. In fiecare crestatura punem o felie de cascaval si sunca, inghesuind daca se poate si cubulete de usturoi.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-1

Invelim cotletul in bacon, il stropim cu ulei si vin, aruncam in vas 2-3 catei usturoi (curatati sau nu, se oc si lasa oricum aroma inconfundabila), acoperim cu o folie de staniol si coacem in cuptorul preincalzit la 200°C timp de 30 minute.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-2

Scoatem apoi folia si lasam sa rumeneasca pe toate partile.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-3

Servim cotletul impanat cu cascaval si sunca in bacon imediat.

cotlet-impanat-cu-cascaval-si-sunca-in-bacon-0

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *