Supa de toamna cu zarzavat si fidea fara oua

13 noiembrie 2014Diva in Bucatarie

Supa de toamna cu zarzavat si fidea fara oua. Calim in ulei ceapa tocata marunt, apoi adaugam pastrancul taiat rondele si zarzavatul si continuam sa calim.

Pentru ca suntem in perioada postului sau doar pentru ca nu dorim sa mancam carne, o supa pregatita cu legume si fidea fara oua este solutia ideala pentru a ne incalzi la pranz cu ceva bun si gustos.

INGREDIENTE:

200 g fidea fara oua

500 g zarzavat pentru supa/ciorba tocat sau ras

1. l apa

1 ceapa mare

1/2 pastranac

3 linguri fasole verde congelata

1/2 dovlecel mic tocat cuburi

2 linguri ulei

1 catel usturoi

sare

piper

PREPARARE:

Calim in ulei ceapa tocata marunt, apoi adaugam pastrancul taiat rondele si zarzavatul si continuam sa calim.

supa-de-legume-cu-fidea-fara-oua-1

Adaugam apa si un  catel de usturoi si lasam sa fiarba 10 minute, apoi punem dovlecelul si fasolea verde si lasam pe foc pana se fierb si acestea.

supa-de-legume-cu-fidea-fara-oua-2

Daca nu folosim zarzavat pus la borcane cu verdeata, vom adauga patrunjel verde dupa ce oprim focul.

Cand supa este gata punem la fiert in apa cu sare cuiburi de fidea doar cate portii mancam in acel moment (soscotim cate un cuib pentru fiecare bol de supa).  Fierbem 2 minute, apoi le scurgem si punem fideaua in castroane.

supa-de-legume-cu-fidea-fara-oua-i

Yammy! O supa foarte gustoasa!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *