Bezele (macaroons) cu nuca de cocos

10 noiembrie 2014Diva in Bucatarie

Bezele (macaroons) cu nuca de cocos. Batem albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam nuca de cocos si amestecam usor pana omogenizam compozitia.

INGREDIENTE:

(60 buc)

3 albusuri

210 g zahar

200 g nuca de cocos

Pentru decor:

100 g ciocolata

3 linguri frisca lichida

PREPARARE:

Batem albusurile cu zaharul pana devin o spuma foarte tare. Adaugam nuca de cocos si amestecam usor pana omogenizam compozitia.

bezele-cu-nuca-de-cocos-1

Cu o lingura punem compozitia de bezele in tava tapetata cu hartie de copt.

bezele-cu-nuca-de-cocos-2

Le coacem 25-30 minute in cuptorul preincalzit la 130°C si le lasam sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.

Dupa ce s-au racit le punem pe un gratar pentru a le decora.

bezele-cu-nuca-de-cocos-3

Topim la microunde ciocolata rupta cubulete impreuna cu frisca lichida pentru 1 minut. Amestecam bine, apoi decoram bezelele.

bezele-cu-nuca-de-cocos-4

Sa aveti pofta!

bezele-cu-nuca-de-cocos-0

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *